Monday, November 16, 2009

Goat's Milk Coffee Arabica berjaya menambahkan susu badan saya

Kat SI, ada ibu-ibu yg beri testimonial ttg susu kambing yg berupaya meningkatkan pengeluaran susu ibu. Ada yg minum segar, ada yg beli campuran serbuk susu kambing. Kebetulan, aku nampak produk ni kat kedai runcit masa nak beli brg dapur. Saje je beli sbb nak try.


Sedap la kopi ni. Bau dia pun dah sgt sedap. Rasa nak je cari agent so that aku boleh beli byk2 terus.
Ok, my testimonial about this product: Rasanya sgt sedap, berkrim dan lazat. Paling best, mmg berupaya menambahkan pengeluaran susu ibu di mana breasts sentiasa rasa full. Sedap je mengepam. Walaupun anak direct feed, berjaya la dpt simpan 5 botol stok susu sehari. Wah, kalau dulu, susah nak dpt byk tu masa weekend sbb anak direct feed.

Sedikit info ttg product ni yg aku dpt dr Internet. Owh, kopi ni brand Dr. One.

"Researchers have carried out a comparative study on the properties of goats' milk compared to those of cows' milk. They found reason to believe that goats' milk could help prevent diseases such as anemia and bone demineralization. Goats' milk was found to help with the digestive and metabolic utilization of minerals such as iron, calcium, phosphorus and magnesium."

Rich with Vitamin A, B1, B2, B6, B12, C, D, E, Panthothemic Asid, Kalsium, Folic Asid, Fiboflavin, Niacin, Biotin, Folasi, Sodium, Potassium, Magnesium, Phosphores, PH Non Organic, Chlorine, Citrate, Folaci, Choline and Inositol.

Ingredients:
Coffee Arabica, Creamer, Dextrose, Cocoa Powder, Goat Milk Powder

This Product is conveniently individual packed (5-in-1) and is ready to drink. Just add 7 oz hot water and this tasty, creany, aroma beverage is all need for a day's energy

8 scribble(s):

ezan said...

wah bestnya.. nak cari la liz.. stok susu ezan pun cam ala2 nak berkurang ni. thanks for sharing :)

izzahazfar said...

ala...mamcam best ajer..tp tang susu kambing yg tak lalu....

Faizah said...

Aku minum susu kambing brand HPA. Sedap giler. Heheh. Tp mahal ler.

Faizah said...

Eh, bukan brand HPA.brand HR marketing hehehe.baru cek sebentar td

p!nkerton said...

macam sedap je nih! lgpon takyah aku minum nescafe dah, since ni pon coffee kan? hehe.. beli kat ne eh? bape hengget? :D

Liz Rohaizat said...

ezan> welcome

Izzah> bknnye ada rasa susu kambing pun. sedap tau!

faizah> mesti ada sbb knp mahal kan? maybe sbb bagus?

fatih> aku beli kat kedai runcit je. sepaket dia jual RM2. aku xtau mana2 distributor. aritu aku beli sekali 5 paket kat kedai tu.

MarDiah said...

Isnin kelmarin ku jumpa kopi nie kan satu restoran tu... tp perasan masa ku dah habis makan... x dpt nak try lorr...

Liz Rohaizat said...

xpe..lain kali cuba pegi restoran tu lg

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.