Friday, November 20, 2009

Entry bergambar

Gambar di bawah jelas menunjukkan apa yg telah berlaku apabila si anak nak jadi mcm si umi!

Yes, that pink sock is mine! Bkn pakaikan sendiri tapi dia ambil stokin aku dan beri kat abi dia. Padahal dia dah pakai stokin dia sendiri! Dan abinya dengan baik hati mengikut arahan anak.

Hulu Langat ni sejuk tau. Lebih-lebih lagi time malam, hujan pulak tu. So lately mmg kami berdua pakai stokin di malam hari termasuklah ketika tidur.

2 gambar di bawah pulak ialah gambar Batrisyia di rumah Colonel Benz. Suka la tgk gambar-gambar ni.




Last week, Kd serahkan magnets yg Wan tolong belikan utk aku. Eh, bkn tolong belikan. Actually, aku minta dia tlg belikan tp dia bg free. Segan aku nak minta tlg lagi camni!

Hmm, sikit je kan? Aku nak cuba tambahkan koleksi luar negara. Nak dptkan magnet dr Ireland, Scotland, Canada, Rome, Switzerland.. mane lg eh? Tu je la kot yg aku inginkan setakat ni.

6 scribble(s):

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

cam miya hijack sock papa dia. siap pakai kat kaki & tgn bagai.

Liz Rohaizat said...

mama miya> hahaha.. knp la mereka minat dgn sock yg besar2 tu.. miya mkn sock x? aritu i nmpk my daughter nak mkn my sock.

zidni said...

can't wait to fill in her mother's shoes, hehe.

Liz Rohaizat said...

zid> hoho, itu masih lambat lagi.

WanYgBest said...

hehehe...bangganya nampak fridge magnets tuh...ala liz...bape sen la sgt benda2 tuh...lgpun xde ape nak bg liz...hehe...nnti aku blikan lg..insyaAllah...

Liz Rohaizat said...

wan> aku suka 3-3 tu. simple, smart, cantik. sbb ko xnak aku byr, jd aku segan nak minta lg.

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.