Thursday, September 17, 2009

Checklist balik kampung

Tonight, it's going to be a long night for me.

Masih belum buat checklist utk balik kampung. Checklist mmg wajib. Kalau tak, mesti ada barang yg tertinggal. Korang ada buat checklist tak? Ke aku je yg over?

Langsir belum pasang. Rumah nak kemas sikit-sikit before blk. Nak kena sapu sebelum tinggalkan ia utk seminggu. Dapur nak kena kemas semua. Opps, balang kuih raya belum keluarkan dr kotak. Alamak, apsal tiba-tiba mcm byk je benda tak settle lagi?

Rasa mcm nak break fast kat luar je hari nie. Tahun nie tak berkesempatan pun nak break fast kat luar.

Ok, dah... nak start kerja.

2 scribble(s):

WanYgBest said...

aku pun suke wat checklist...dlm ape jua benda...esp klu nak shopping brg...kdg2 nak msk ape pun aku wat checklist, bleh? huhuhu...kena sindrom agaknya aku nih...huhu

Selamat Hari Raya Liz..semoga berbahagia disamping anak & suami, serta keluarga...

muaahhh..muuaahhh...utk batrisya...

Liz said...

wan> aku sama mcm ko la. kalau boleh, semua nak kena ada checklist. dah jd mak, lg patut ada checklist sbb nanti anak ko berupaya men 'divert' kan apa yg ko tgh pk.. eh,ape punya ayat daa..

selamat hari raya to you too..

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.