Friday, August 28, 2009

Woot..woott!!!

Hari ni sejuk je rasanya. Hujan lebat malam semalam dan pagi tadi betul-betul mewujudkan suasana yg damai.

Ah, lagi damai weih ku rasa dlm hati bila td boss ku hulurkan Leave Application Form yg aku hantar pada 1 Ramadhan yg lepas. Dia sudah approved cuti 3 hari ku. Maknanya I free utk siapkan juadah raya pada 19 September. Kemudian free utk berjalan raya dari 1 Syawal hingga 8 Syawal. Bkn senang weih aku nak dpt cuti straight seminggu.

Walaupun takde la nak berjalan raya sgt tp teringin nak spend time dgn anak lama sikit. Mesti best!

Aih, happy... happy...

2 scribble(s):

ska said...

liz,

klu ko ada kat sban 26th sept tuh, time tgh hari jemput dtg umah aku eh!

ko org 1st yg aku ajak nih. hahahhahaha..

Liz said...

kd> ada open house ke? abes pukul brp? sbb hari tu, anak sepupu aku kawen kat rembau. rasanya sempat nak pegi rumah ko. tu pun kalau ko x kesah kitorang sampai dlm 2-3ptg ke.

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.