Monday, June 08, 2009

Smallville Season 6

Morning girls.. and guys!

So, how was your weekend?

Minggu nie kami blk kg di Cheras.. 10 minit perjalanan dr rumah. Hehehe.. mcm tak blk kg je. Batrisyia habiskan masa dgn bergelak ketawa dgn neneknya dan tgk tv. Kami pulak melayan Smallville Season 6. Belum khatam lagi nie. Baru sampai episode Tresspass.

Hubby bkn la seorang peminat Smallville. Dia jarang tgk pun. Kalau tgk pun, hanya sekadar nak habiskan masa. Bila aku minta dia simpan season 6 ni dlm laptop, dia mcm pelik sbb sampai nak tgk satu season. But now, dia pulak yg over dr aku! Malam je, layan Smallville. Memandangkan dia tak layan Smallville dr dulu, mcm-mcm soalan la aku kena jwb ttg Smallville. (Like "mcm mane Chloe tau Clark ada power?", "Chloe ni penah suka Clark ke?", "Lionel ni jahat ke baik sbnrnya?")

Best jugak Season 6 sbb ada byk super power heroes dlm nie.. Green Arrow (yg sgt hensen!), Aquaman, Cyborg.. opps, rasanya takleh cerita panjang-panjang la. Tak pasal2 je org yg xtau series ni dpt spoilers =)


My parents akan pulang ke Malaysia 5 hari lagi. Ok, memandangkan ayah aku jauh di sana, maka boleh la aku cerita ttg sesuatu kat sini (rasanya dia mmg takkan check my blog kat sana.. mesti la kan?). Actually, kitorang adik beradik nak celebrate Father's and Mother's Day serentak. Plan dah lama diatur. Alang-alang mereka jauh di mata nie, boleh la buat surprise bila diorg blk sini. Nothing fancy. Nak buat mkn-mkn je. Hadiah pun dah dibeli. Harap dpt menggembirakan mereka.

Tak sabar nak tunggu my parents blk sbb nak tgk gambar-gambar kat sane and dgr cerita diorg kat sana. Setakat nie, kami hanya ber sms je. Adik lelaki aku ada call mak aku gak rasanya. My parents habiskan masa depan Kaabah je. Alhamdulillah, mereka dpt cium Hajarul Aswad. Mula-mula, xde chance sbb org ramai sgt. Susah sikit utk ayah aku mendekati batu tu. Semalam, ada seorang Arab volunteered tolong mereka. Alhamdulillah, merasa mereka nak cium Hajarul Aswad.

Orait, see ya in next post!

2 scribble(s):

sarakids said...

thank u liz for your sweet comment. know what? u re so beautiful in and outside =) welcome to sarakids

Liz said...

farah> don't mention it. mmg pantang psl dengki-dengki nie.

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.