Monday, June 22, 2009

Rambut dah panjang, baru la nampak mcm baby girl!

Saja nak share gambar Batrisyia dgn stroller dia. Dia dah lama sgt sgt nak naik stroller pink dia tu. Sejak guna pouch, stroller tu tersimpan di ceruk bilik. Tapi kami gunakannya semalam. Bawa ke tempat bowling di Endah Parade. Kot2 Batrisyia nak tidur. At least, leh tido kat stroller kan?

Masa naik lift, ada gak la yg memandang stroller tu. Yer la, aku dukung Batrisyia. Dlm stroller pulak ada beg laptop, beg bola bowling dan diaper bag. Mmg kes menyalahgunakan stroller nampaknya!

Malam tadi, aku tgk gambar-gambar dia balik. Ada beberapa gambar Batrisyia dlm stroller tu.

Ni masa umur dia 2 bulan. Ni gambar pertama yg kitorang ambil gunakan digicam tu.
Dia tgh nyenyak tido.


Ni pulak masa umur dia 3 bulan. Kami bwk dia jalan-jalan pegi Jusco AU2.

Tembamnya!!


Ni pulak gambar semalam. Setelah kepenatan didukung, akhirnya dia terlelap

Dah besar anak aku rupanya!
Rambut dah byk so kalau mood dia baik, aku ikatkan rambut.
Kalau mood tak baik, dia akan meronta-ronta masa nak ikatkan tu

Bergolek-golek di lantai rumah

Sejak akhir-akhir ni, dia suka 'bercakap' dgn Mr. Tiger kat tgn dia tu

Dan suka jugak main baby wipes!
Lately, suka tersengih mcm org tua takde gigi atas.

4 scribble(s):

cintaKusayangMu said...

walaupun xde gg tp tetap comei bila tersengeh...klu la kita yg tua ni xde gg..teramatla comot..hahaha

Liz said...

manja> haha.. betul3!!!

p!nkerton said...

whoaaaa rambut batrisyia dah panjang! best la dah boleh ikat toncet hehe..
athirah nye rambutttt.. iskk hahaha sabo je la aku ;p

Liz said...

fatih> hehe,sabar.. x lama lg mesti rambut dia byk blk.

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.