Monday, June 29, 2009

Pakcik-pakcik Batrisyia yg sgt baik hati

Aku dan Batrisyia telah selamat pulang ke rumah dgn bantuan my brothers; Nazdri and Irfan.

Susulan kejadian Batrisyia menangis semasa dlm perjalan pulang ke Seremban, aku dah risau. Camne pulak nak blk ke KL. Ingatkan nak ikut jalan lama je. Entah mcm mane leh terfikir utk ajak Irfan temankan aku. Kiranya dia bwk kereta and then, tido la satu malam kat rumah aku. Esoknya tu, aku anta dia kat stesen komuter. Sampai Seremban, Nazdri ambil. Hehe.. that was my plan.

Mula-mula dia taknak temankan. Tapi last-last dia ckp, ok la dia ikut. So aku tunggu la dia blk rumah sbb hari Ahad tu, dia kat PD. Ptg baru dia blk. Tak kesah la. Janji dia bwk kereta. Elok je aku nak pegi, Nazdri nak ikut skali. Dia follow naik motor.

Sudahnya, dua-dua tidur kat rumah aku. Rasanya diorg kat rumah lagi nie. Lepak sana dulu kot.

Selamat jugak sampai. Thank you!!

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.