Wednesday, June 17, 2009

New Layout

Boring tgk layout lama. Jadi, aku mencari template baru sejak beberapa hari yang lepas. Akhirnya, aku pilih template nie. Why? Mcm bkn diri aku je sbb aku pilih template yg agak kebudak-budakan.

I always love blue color especially baby blue. Cuma semenjak dua menjak ni, dah takde baju warna biru. Ni kes dulu, asyik baju warna biru je. Mula-mula tgk template nie, nampak cute tp tak berkenan sbb agak kebudak-budakan. Yer la, aku kan ganas orgnya. Mana la kena dgn template nie. Ahaks, perasan!

But then, I noticed that most of my entries are about my dearest baby. Itu tidak boleh disangkal sama sekali. Zaman entry mcm dlm Lucky Charm dan Me, Myself and I sudah berakhir. Ok, maybe ada la terselit sikit-sikit. Jadi, template ni amat sesuai dgn blog nie. Lagipun, ia warna putih. Sgt luas mata memandang.

Jika dilihat di sidebar, ada beberapa links yg aku dah keluarkan. Links telah dikeluarkan kerana:
- Aku jarang jenguk link tu
- Blogger itu sudah tidak aktif (6 bln tak update.. close je aa blog ko!)

Gambar Batrisyia sejak dia dilahirkan hingga umur dia 7 bln pun aku dah keluarkan. Kalau letak, mcm berderet sgt pulak. Aku tgh fikirkan alternatif lain utk tepek gambar dia. Tgk dulu camne.

Gambar aku tetap sama sbb gambar tu je yg cun weih! Haha.. nnt, aku tukar lepas makeover yg lain.

Font telah auto-fixed. Nasib baik aku pandai baca HTML code. Telah ditukar. But utk entries lama-lama, font akan nampak sedikit kecil sbb masa aku taip tu, aku dah pilih small font. Harapnya tak la juling mata korang baca entry yg lepas-lepas.

Sebarang komen yg membina amat dialu-alukan. Thanks!

4 scribble(s):

cintaKusayangMu said...

liz..ku xsmpt nk tgk umh lama mu...ku dh letak umh mu ni jd jiranku..hehehe

p!nkerton said...

nice layout, cute! :)
(bile la aku nak tuko aku punye lak ;p)

p!nkerton said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Liz said...

qis> welcome! boleh la berjiran. jenguk la selalu.

fatih> ye la, layout aku mcm budak2 sgt. hehhee

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.