Tuesday, June 23, 2009

GGF bermain bowling

Bg kwn-kwn yg ada YM, mesti kdg-kdg akan perasan aku letak status "GGF in the house".

Apakah GGF tu? Sebenarnya, GGF tu adalah singkatan daripada G**** G**** Forum. Atau nak senang cerita, YM Conference di mana mak-mak 'mencuri tulang' ber conference ketika waktu kerja. Hehe.. I'm not proud of it but work is soooo boring lately. Baik borak psl hal-hal keibubapaan.

Beberapa org drpd GGF nie kenal di Susu Ibu. Selebihnya, di 'invite' oleh kepala GGF masuk ke dlm conference. Setelah sekian lama berkenalan di alam maya, maka kepala GGF cadangkan buat perjumpaan.

Jadi, kami bermain bowling bersama-sama. Aku yg dah 17 bulan tak main bowling nie sgt nak menantikan saat nie. Drpd 20 org yg ckp nak dtg, hanya 10 org saja yg muncul. Jadi la.

Pics di bawah diambil oleh adik As. Sgt enjoy main pada hari Ahad lepas.

Semalam, badan rasa sengal. Tangan kanan rasa sakit-sakit.. Wah, penangan main bowling ke?

Enjoy the pics.










From left: Syida, Haza, Liz, Amyatie, As

From left: Hubby Syida, hubby, hubby As, Ikram (hubby Amyatie), hubby Haza

2 scribble(s):

cintaKusayangMu said...

wah..sakan kalians berbolingan tanpaku disisiye..ahaks...
sori la ku xdptnkjoin...twins ku demamlakplus adikku wat meeting mengejut utk knduri kawin dia..mmg sengal...sabar je la..

Liz said...

qis> xpe, lain kali kita jumpa!

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.