Thursday, June 04, 2009

Dream comes true

It's confirmed!

Bila pulak nak ada chance jumpa Jamie Oliver?

Special Note: Thanks to hubby kerana baik hati nak tolong jagakan Batrisyia. Nanti Liza belanje dim sum buffet ye.

3 scribble(s):

Mama-Miya a.k.a "Jedi Hopeful" said...

kalau dpt jumpa jamie, jgn lupa ajak i skali..i'm a huge fan....

azurerin said...

selamat berjumpa anuar zain..
dgr suara dia nyanyi kat radio, tv, mp3 pun dah sedap kan..
dgr dia nyanyi live..lagi cair beb..

aku dah tgk dia nyanyi live dulu..sayang..tak sempat ambil gmbr dkt2..ramai sgt org..

Liz said...

mama miya> wah, suka jamie jugak ke? owhhh... he's so charming.. eh, tiba-tiba lak!

his recipes mmg best!

ezura> aku pernah dgr dia nyanyi live. tp masa tu x dpt nak berebut bergambar dgn dia sbb aku tgh pregnant. bayangkan makcik-makcik yg menjerit-jerit panggil dia. x berani beb. semua over-excited. x psl2 aku terberanak lak time tu.

dream comes true.. nak pegi konsert dia!

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.