Wednesday, June 03, 2009

Anuar Zain di Istana Budaya

8.20am

Okay, pagi-pagi ni otakku dah separuh gila.

Anuar Zain di IB 1 July dan 2 July ni?

Are you serious?

Harga tiket? Website ticket2u tiba-tiba takleh masuk (ape yg korang buat hah?) and telefon pulak masih belum diangkat. Pekerja pegi breakfast ke? Damn!

Will update later. (Ada benda lain nak cite sbnrnya tp takpe.. Anuar Zain perlu didahulukan).

8.53am

Tiket berharga RM25, RM80, RM180, RM200 dan RM250... cepat.. cepat!

Lepas called hubby dgn suara yg sgt excited mcm dpt 10A1 dlm SPM, tiba-tiba aku terfikir sesuatu. KANAK-KANAK (APATAH LAGI BAYI) DI BAWAH UMUR 6 TAHUN TIDAK DIBENARKAN MASUK KE DALAM PANGGUNG.

Sob.. sob.. mcm mana dgn Batrisyia? =(

Dulu tak dpt pegi tgk Anuar Zain sbb pregnant. Ni pun tak dpt pegi jugak ke? Berkecai hati aku.

Then, hubby tanya, "Nak pegi tgk sape nyanyi ni?". Masa ni aku tak bgtau lg sape penyanyi itu.

"Anuar Zain"
"Owh, pegi la. Abang jaga baby"
"Ha, habis tu sape nak pegi tgk dgn Liza?"
"Cari la kawan".

Kawan? Setahu aku, kawan aku yg minat Anuar Zain berada jauh di Paka. Ada lagi kwn aku yg kat KL nie?

Anyone?

4 scribble(s):

precious innocent said...

hooo.. die hard fan anuar zain rupanya.... ala, kalau dating dgn hubby, then batrisya mintak org jagakan xleh ke?

-mama emma-

Liz said...

kak emma> owh kak, kalau la ada org leh tlg jagakan dia. hehe..

xnak minta dia stay kat nursery lama2 walaupun nursery charge RM5 utk overtime. kesian dia sbb habiskan masa seharian kat sana.

mmg die hard fan. ku hafal semua lagu-lagu dia dlm album terbaru. sampai hubby x dpt nak ckp ape dgn isteri dia nie.

ska said...

liz, jom pegi. dah lama aku tak masuk IB. tp ko blanje half price tiket bleh? aku tgh pokai.. sobs..

Liz said...

kd> beb, kalau beli tiket plg murah, leh la banje ko half.hehe

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.