Wednesday, May 06, 2009

Congrats Imee & Akaz

Catatan ringkas sebelum aku pulang..

Congrats to Imee & Akaz atas kehadiran orang baru yg ditunggu-tunggu. Tak sempat nak melawat korang hari nie. Minggu nie aku kena attend kenduri2 kahwin. Kalau diizinkan Tuhan, aku jenguk korang dgn Kd (Okay, aku tak ckp ape2 dgn Kd.. tiba2 tepek nama dia kat sini lak. Haha.. Kd, kalau mau jenguk mereka, sila bgtau aku. Aku cuba squeeze jadual ku yg agak padat nie).

Skrg, dah rasa rindu nak pregnant balik, rasa rindu nak bersalin semula.. wowowowo.. parah nie.

To Tun Aafiyah Humaira.. welcome to the world!

1 scribble(s):

ska said...

nnt klu aku nk gi, aku inform ko. maybe ahad nih kot. tgklah camne, kalau sempat..

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.