Tuesday, May 26, 2009

Apa yang penting.. kerjasama!

Akhirnya, perkara yg aku takutkan telah terjadi.

Dah lama beli tp tak dpt nak install atas sbb teknikal.

Sudahnya, kami terpaksa melupakan ia buat seketika. Malah, aku tak mencuba langsung masa pregnant dulu.

2 malam lepas, hubby menemui kejayaan setelah menantikan saat itu sejak berbulan yang lepas.

Hidup kami bakal berubah!

Arghh, kenapa dia berjaya???

Habis la aku! Sejarah mungkin berulang.

Mungkin lepas ni terpaksa take turn.. mungkin jugak terpaksa berebut.

Tapi lebih baik bekerjasama utk selesaikan misi-misi itu.

God, I just love this.

2 scribble(s):

Mama-Miya a.k.a "Jedi Hopeful" said...

ni mesti PC game ni...

we all pun kaki game, pc & ps2. dulu main ber2, now ber3. siap miya pun ada games sendiri, elmo, wonderpets & abc zoo.

Liz said...

mama miya> ya, anda betul! dulu, kitorang selalu pegi satu CC ni. kat sane la tau psl game nie. pernah lepak sana sampai pkul 2 pagi semata-mata nak main game ni.

masa pregnant, tak main lg dah. xde keje der nak lepak CC lama-lama. baik tido.

sbb Company of Heroes nie strategy game. tu yg syok. plus, graphic dia mmg power!

owh, miya pun dah pandai main eh! ur daughter mmg pandai la.

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.