Wednesday, April 15, 2009

Gassy stomach

Ni tgh busy siapkan tender tp sempat gak nak buat entry. Hehehe..

Tiba-tiba pagi nie sakit perut yang teramat sgt la. Hubby tak sakit perut pun. Jadi sgt mustahil ia disebabkan apa yg kami mkn semalam.

By tgh hari, dah takleh tahan la. Nak ckp pun mcm takde tenaga. Terus pegi clinic. Doktor kata perutku byk angin. Gassy stomach. Dia bagi ubat suruh makan. Dia nak bg MC tp ku kata tak payah la. Takde gunanya dpt MC sbb ku tetap kena tunggu hubby ku utk balik ke rumah sama-sama.

Nak gi keluar makan pun tak larat.

Sekali kan, around 2pm, hubby ckp dia kena keje overtime. Ceh, kalau tau awal, aku ambik je MC. Hikhik. Takpe la. Tgh mode nak jadi pekerja rajin. Plus, perut pun dah kurang sakit.

Okay la, esok je la aku buat fresh entry. Nak sambung buat kerja balik.

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.