Monday, March 16, 2009

Model bayi utk Kiddyplace label diperlukan segera

Sebelum ke Klang, aku ajak hubby ke Cheras Leisure Mall utk pegi tgk ape yg murah di Kiddyplace Baby Fair. Hajatku hanya satu, nak cari snack set utk Batrisyia yg bakal mkn her first solid food tak lama lagi. Bkn takde mangkuk kat rumah tp aku saja nak cari yg warna warni utk menarik perhatian Batrisyia.

Masa sampai kat sana, org dah ramai. Baru pkul 11 tau! Wah, mmg byk yg murah terutamanya baju baby dan toddler. Kelengkapan bayi yg lain pun ada dijual. Bakal-bakal ibu mesti syok beli brg kat sane.

Lepas ambil snack set utk Batrisyia, aku saja-saja tgk baju utk Batrisyia. It was a big mistake bila bwk hubby sbb dia pun mencari baju utk anaknya. Hello, bkn kita nak cari snack plate je ke? Lama gak memunggah baju-baju kat sana sampaikan Batrisyia tertidur. Ku letak Batrisyia dlm pouch. Di satu sudut, ada satu couple nie. Isterinya tanya suaminya, “Eh, mana nak beli mcm yg dia pakai tu?”. Ala, kak. Nape ty suamimu? Kalau ko tanya aku, mesti aku leh tlg jawabkan.

Yeay, saya dpt mangkuk warna warni

Hoho, abi saya sgt hilang pedoman ketika shopping

Balik saja ptg tu, terus try baju kat Batrisyia. Nasib baik mood dia okay. Try saja tau. Jgn berangan nak jadi model baju baby. Hikhik.






2 scribble(s):

Faizah said...

bestnya ada anak pmpuan, boleh beli baju cantik2

Liz said...

faiz> hehe.. tu la. kalau anak lelaki, x dpt la nak pakai baju bunga-bunga bagai.

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.