Tuesday, March 24, 2009

Ku dgn kerja ku

Aku tak suka kalau org tegur aku mcm aku tak reti nak buat kerja.

To Mr. S, lain kali.. kalau nak tegur aku, sila baca my report betul-betul. Baca dari awal. Jgn baca hujung-hujung je dan kemudian tegur aku buat kerja separuh jalan. Kalau ko baca dari awal, mesti ko tau kenapa report tu ditulis sebegitu. It’s a weekly progress. Jadi jgn la tersalah tgk time frame.

One more thing. Kalau client dah ckp yg mereka akan submit their report on the forth week, takkan la aku nak bodoh-bodoh call diorg on the 2nd and 3rd week utk suruh diorg submit report tu. Tak ke keje BODOH tu! Tak pasal client naik marah pulak kat aku. Aku jugak yg kena, bkn ko.

The last thing is pegi la mkn Ginkgo Biloba sbb ku lihat, ko mcm cepat lupa dgn arahan yg ko bg kat aku dan apa2 yg aku bgtau ko. Jgn lps beberapa hari, ko ckp yg aku tak buat apa yg ko suruh sedangkan aku dah bgtau progress benda tu kat ko.

Aku makan gaji aje so tak boleh nak marah-marah. Hikhik. Jadi SAHM kan best. Tunggu la, maybe lps pindah kat Cheras Intan, ku boleh jadi SAHM sambil bertukar-tukar juadah dgn Sue SAHM/WAHM depan rumah (psst…. Sue, mari kita hasut Wan.. ekekke)

2 scribble(s):

Adwindaa said...

sabor sabor... heheheh

Liz said...

mama lin> sabar la nie

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.