Friday, February 13, 2009

Baby Khairullah

Last week, kami ke rumah Hafrizal. Hafrizal nie kwn sek ren hubby. Dia kerja kat Sunway Lagoon dan merupakan salah seorang guru dlm rancangan Bintang Kecil.

Mereka berjumpa semula di reunion tahun lepas. Masa tu, wife dia pregnant jugak. Wife dia sepatutnya due on 7th October 2008.

Masa melawat mereka, sempat la kami berbual dan bertukar-tukar cerita ttg pengalaman bersalin. Akak nie, mengandungkan anak kedua so dia dah ada pengalaman. Anak kedua dia lahir pada hari raya ketiga iaitu pada 3 October 2008 pada pkul 2 pagi. Batrisyia dilahirkan pada 2 Oktober 2008 pada pkul 9.11 malam. Hehe.. selang beberapa jam je!

Wah, baiknye.. seronok bila org layan ye


Siapa yg mcm lelaki.. siapa yg mcm perempuan?
Ni Batrisyia bersama Khairullah. Pada pendapat aku, Khairullah yg tembam itu
nmpk mcm girl, Batrisyia nmpk mcm boy. Hahaha
Adoi! Jgn la tumbuk saya.

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.