Friday, January 23, 2009

Saya sgt excited!

Sekarang dah pukul 2.30 ptg. 3 jam lagi nak balik. Ahaks, mengira waktu nampaknya. Sungguh tak sabar nak balik. Cuti 4 hari wooo...

Esok kami sekeluarga aku pulang ke Seremban. Cuti panjang la katakan. Lagi pun, nak buat kenduri aqiqah Batrisyia sekali. Satu ape pun tak prepare lagi nie. Ingatkan takde la nak buat paper bag utk tetamu yg baca tahlil. Tup tup, my parents nak jugak buat. So terpaksa la siapkan apa yg patut. Takde ape yg siap pun. Semua tak packing lagi. Tag nama je dah siap.

My ring sling sudah selamat sampai di rumah. I requested to self pick up the package sbb kalau minta dia hantar, mcm lambat nak sampai. Yer la, tak nyempat-nyempat nak cuba pakai. So Jeslyn from SassyMummy tetapkan utk jumpa kat Menara Maybank. Hubby la kena pegi ambil sbb dia tak kerja hari nie. Katanya, Jeslyn dah bagi dlm paper bag cantik-cantik. Tak sabar nak cuba pakai mlm nie. Ntahapehape aku nie kan? Tu pun nak excited sgt.. hahaha.

Aritu aku ada ckp yg aku nak beli RS (ring sling) from Rokabebe. Tapi tu la, aku cuba contact orgnye. No reply at all. Bad service la bagi aku kan. So aku cari other option. Ada org recommend beli RS from SassyMummy sbb akan dpt instruction CD sekali.Nanti la aku buat review psl ring sling nie eh.

4 scribble(s):

sya_firwan said...

hihihi..tak sabarkan nak balik umah..da leh start kemas nk pulang nih..sonotnye..selamat beraqiqah batrisyia..:)

weed said...

beb...

http://missweed.wordpress.com

Shida said...

dear liz. can u post up some action picture of u wearing the rs with ur baby n ur niece. it would be better for me to comment after seing the picture. tqvm. anyway, feel free to post up ur action picture in mbw forum. lots of otai there.

Liz said...

ok shida. will do it later. bergantung pd kelasakan my baby gak. dia agak tak reti duduk diam bila I nak cuba wearing the rs. my niece selambe je. siap nak nangis bila I nak keluarkan dia blk dr rs.

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.