Friday, January 16, 2009

Nail polish by Tsuya Tsuya

Erk, berkilat tak kuku gelasku?

Aku bkn pakai pengilat kuku tau. Eh, nampak berkilat tak nie? Kalau tak, leh jumpa aku in person. Meh aku tunjukkan kilat nye.

Ingat tak aku ada ckp kat entry nie ttg sorang promoter yg sibuk promote brg dia kat aku? Actually nie la barangnya.


Ini bukan biskut atau getah pemadam yer. Ini pengilat kuku by Tsuya Tsuya. Warnanya berbelang-belang biru, purple dan putih. Ia berasaskan plant oil. Permukaan biru utk buff dan permukaan putih utk shine. Purple aku tak tau dan aku tak tanya.

Cara nak pakai dia senang aje. Memula gosok kuku dgn biru dan kemudian kilatkan kuku dgn putih. Kalau nak hilangkan oil tu, gosok balik kuku dgn biru. Sgt senang. Kuku pun cantik. Kilat gitu!

Harga? RM12.90 sahaja!

1 scribble(s):

cinonet said...

ahaha,tsuya tsuya....aritu promotor tuh pon sibuk promote org benda nih, 2 x lalu situ, 2 kuku dikilat kan, smpai org rasa nk lalu kt situ 10 kali, so that 10 fingers will shing-shing!! :D .... mmg best pon pakai benda nih, cuma org x beli je coz time tuh financial agak 'broke' skett so kena spend on necessary item only.tp b4 raya nih cm nk satu!

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.