Wednesday, January 28, 2009

Majlis Aqiqah Humaira Batrisyia

Isk, pagi-pagi lagi dah kena bangun..


Umi, bila nak start nie? Penat je saya pakai cantik-cantik

Umi, panas la. Haus tekak. Nak susu boleh?

Thank you aunties sbb dtg ke kenduri saya

Aunty Syiefa nak ambil gambar eh? Okay, saya cuba posing!

Best jugak bila ramai org nak pegang saya

Penat la main dgn semua org. Saya tidur kejap eh!

Alhamdulillah, semuanya berjalan seperti yg dirancang. Terima kasih kepada tetamu yg meluangkan masa utk hadir especially kawan-kawanku yg tetap dtg walaupun mlm tu sampai Seremban dah tgh malam dan kepenatan. Batrisyia pun tak buat ragam walaupun ramai org dukung dia. Ada jugak sedara yg selamba kejutkan dia walaupun dia tgh tidur. Takpe la eh.

Aku rasa dia penat sbb malam tu, dia tidur dari pukul 7 malam sampai 10 pagi keesokan harinya!

Suka tgk gambar-gambar dia masa kenduri ni sbb dia nampak mcm budak perempuan. Ho ho ho.

7 scribble(s):

ska said...

bila time kenduri nih br aku dah tak nampak batrisyia mcm hasif. tp mcm abg izat. hahhahahhaha...

barulah betul kan. muka ayah sendirik. hehehe..

Liz said...

haha, tu la. tang mane lak mcm muka hasif tu? kalau kalau tgk muka hasif masa kecik2, ada la rupa sikit2 kot.

tp anakku mmg ikut rupa ayah. bagus la. hehehe..

cure32 said...

comey....~
mate die ikot ko .. oh dan jari juge

Liz said...

ahaha syiefa, baru la nak komen eh. selalu jd silent reader je.

yah, matanya ikut aku. obvious la kan mata besar itu, tak sepet. jari juge bagus la ikut aku sbb jari Abinya lebih "kurang panjang" dr Uminya.

weed said...

aku tetap nak kate muke mai cam muke ko...ekekek....eh hasif umo dh bape eh? wndu plak aku kat dia..heehhe..

Liz said...

hasif tahun 2009 umurnya 14 tahun!

mai muka aku ke? tang mana? aku rasa lebih kat Abi dia je

p!nkerton said...

alahaiii cuteee sgttt nihh!! rase nk cubet2 je hehe.. mate mcm ko, muke lak mcm ayahnye.. best nye dah boleh pakai riben2 hehe.. aku pon excited juge nak pakaikan riben2 hehe ;p tapi kene tunggu few months lagi la nampaknye :)

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.