Friday, January 16, 2009

Lunatots Online Store menyumbang utk Gaza

Kawanku yg sorang nie ada online store. Agak bangga jugak la sbb dia sgt bersungguh-sungguh. Semalam, dia tak update langsung blog nye. Hairan sbb dia nie blogger tegar. Tiap-tiap hari mesti nak update. Sakit lagi kah dia?

Kebetulan, ptg tu dia online. Sempat la ber chatting. Rupa-rupanya, dia update online store dia. Kepada ibu-ibu, boleh la menjenguk online store dia. Kalau nak beli brg, lagi bagus kerana Lunatots Online Store akan menyumbangkan 2% drpd hasil jualan dari 15 January 2009 hingga 29 February 2009 kepada Palestine.

Semoga warna Palestine tabah dan kuat menghadapi serangan tentera Israel yg durjana tu.

Okay la.. ni gambar Batrisyia nak tidur.

2 scribble(s):

ska said...

aku tatau pesal, tp bila aku tgk gambar anak ko, mesti aku teringat adik ko hasif. mcm ade iras la.. hehe...

Liz said...

iras paksu dia? ahaks, jauh tu sampai leh iras sane. sama ke?

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.