Monday, January 19, 2009

Her first gown

Kononnya, aku ckp kat hubby.. "Minggu nie kita tak payah keluar mana-mana. Duduk rumah je". Tu kononnya la.

Tapi kita hanya mampu merancang.. hehe..

Hari Ahad, aku checked dlm almari dan pilih baju mana nak dipakai oleh Batrisyia utk majlis aqiqah dia. I choosed this dress. Aku tanya hubby, "Boleh ke pakai gown? Tak salah ke?" Entah, sbb majlis aqiqah kan.. tp tu la, takkan na pakai baju kurung. Hehehe.

Cantik tak?


Ku suruh hubby cuba pakaikan kat anak dia. Dia 'pakaikan' camni lak

Gown nie ada seluar dalam sekali tp agak besar. So terpaksa la keluar utk beli seluar dalam. Tempat paling dekat kat Jusco Maluri la. Masa pegi tu, kitorang tak lunch lagi so pegi lunch kat Madam Lim's Kitchen dulu.



Wah, sale sana sini tp tak la tergoda. Beli apa yg patut je. Tgh jalan-jalan kat sane, kwn hubby called. Opps, bukan kawan tp colleague. Mr. Gumana nie, kalau nak pegi mana-mana, mesti nak call hubby aku. Ajak pegi sama. This time, dia ajak pegi makan beriyani. Dia ni mmg suka makan beriyani. "Rohaizat, let's Beriyani!".. Hahaha.. camtu je ayat dia.

Therefore, pegi la jemput Gumana kat condo dia. Condo tu bklg Twin Tower je. This time, dia nak makan kat Restoran Kg. Pandan kat Jalan Yap Kwan Seng tu. Dia suka beriyani kat sana.

"Hoo... she's so tiny. That's what I love about Asian. You're so tiny". Ceh, ke situ pulak mamat nie.

Batrisyia mcm terpinga-pinga bila Gumana pegang dia.

Pic of the day:

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.