Thursday, January 22, 2009

Headband

Saya tgh busy nie yer tuan-tuan puan-puan.

BUSY mencari headband yg cute utk Batrisyia. Apsal la susah nak cari yg cute mcm kat sini!

A little update. Kami dah ordered baby sling from SassyMummy. Esok dpt. Tak sabar nak cuba.

Mane nak cari headband? Ada sesapa leh tlg? Headband from Lovely Lace aku kurang berkenan.

7 scribble(s):

Afhm said...

Salam..
Apa khabar? Tahniah dengan kehadiran Batrisya. Actually saya pembaca setia blog liz dari masa baru kahwin hingga saat ini.. I wish I can be like u.. hopefully someday.. Keep on blogging. I wish the best from Allah for u and family. Keep on doing what u think is the best for the family. Kdg2 ckp2 org luar susah nak ditepis. Yg ptg kita tahu apa kita buat.. Ok take care dear.

Liz said...

Waalaikumsalam.

Sihat.. alhamdulillah. Pembaca setia dr masa baru kahwin? Lama tu. Knp baru skrg nak drop the comment? =)

Terima kasih kerana menyinggah.

ska said...

mcm ku kenal afhm ini. tgk intial pon dh tau.. hikhikhik..

Liz said...

kd, ko kenal? owh, ni aida yg ko selalu sebut2 dlm blog tu ke?

ska said...

errkk.. tidak. itu org lain. ini aida jugak. tp aida lain. hehehe.. *peace*

Afhm said...

Salam..

hikhikhik segan sebenarnya.. tapi sgt suka tgk tulisan Liz.. mula2 singgah2.. tgk2 resepi.. pastu u senyap.. tertanya2.. tup2 u pregnant.. hanya doakan dari jauh.. Alhamdulillah semua ok.. hmm kenapa baru sekarang.. hmm dah jatuh cinta ngan kecomelan batrisya dan kagum dgn ketabahan uminya.. Insyaallah satu hari nanti giliran saya.. Kd.. rasanya baik tukar initial nih .. hehe

Liz said...

oh, saya senyap bkn sbb pregnant tp sbb no internet connection at the office. bos ku tak benarkan.

but bile client dia suruh on kan connection agar pekerja dpt browsing sekali-sekala (and client mcm ckp la office without internet connection ni mcm agak ketinggalan zaman), bos ku pun bagi la kitorang online. tu yg update blog semula

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.