Monday, January 05, 2009

Happy 2nd Anniversary

At last...


I bought this Samsung SL201 last Saturday. Sebenarnya aimed kat camera lain tp bila sampai sana, lain pulak yg dibeli. However, tetap puas hati sbb akhirnya saya sudah ada kamera baru. Lepas ni boleh tangkap gambar Batrisyia byk-byk.

Pilih kamera je dah nak dekat sejam tau. Batrisyia yg pada mulanya tidur kat dlm stroller pun dah bgn. Cepat-cepat settle kan pembelian and terus pegi ke Baby Room kat Jusco.

Then, pegi mkn kat Italiannies The Gardens. Orang tak ramai. Tempat pun selesa. Best la kalau nak buat small gathering. Paling best, makanannya. Pastanya sgt sedap. Iza ckp, for one serving of pasta, boleh mkn 2 org. For me, utk satu hidangan pasta tu, leh mkn 3-4 org. Byk tau!








Pergi mkn ni pun sbb nak sambut our 2nd Anniversary yg dah lama tertangguh. Dah lama tak keluar lama-lama mcm nie. Girls, bila kita nak keluar pulak?

2 scribble(s):

Yatie said...

sedap nyer , ku suke la makanan Italy, nk ajak geng pegi laa. hehehe

Yatie said...

wah sedap nyer makanan italy, ku nk ajak kawan2 ku pegi laaa...

best besttt!

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.