Wednesday, January 21, 2009

Dia pun tahu menangis

2 hari lepas, my MIL bertanya, " Humaira tak menyusu malam ke?". Aku jwb, "Menyusu la". Dia ckp, "Mak tak pernah pun dgr dia menangis malam-malam". Aku senyum je.

Batrisyia jarang menangis malam-malam. Masa dia berumur kurang 2 bulan, ada la dia menangis. Tapi skrg, tak lagi. Dia hanya akan merengek sikit-sikit. Me as a mother alert la yg dia nak menyusu. So terus bgn dan menyusukan dia. Takde la dia menangis.

Now, dia akan bgn dlm 2-3 kali je setiap malam. Tak la mengganggu tidur. Boleh bertahan lagi. Hikhik.

Sape kata Batrisyia tak menangis? Cuba click gambar kat bwh. Siap berderai-derai air mata dia.

3 scribble(s):

Elyn said...

salam ziarah.... lega sgt dpt baby x byk kerenah kan!!!

en_me said...

chomeyyy batrisyia ittewww.. salammmz

Liz said...

elyn > salam. alhamdulillah, ada kerenahnya tp masih terkawal. hikhik.

en_me > salam. thanks.

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.