Monday, January 05, 2009

Camne nak tembamkan muka?

Baru aku perasan, sejak dah tak pregnant nie, muka dah jadi cengkung!

Serious!!!

Masa aku pregnant, ramai yg ckp, diorg lg suka tgk aku time pregnant. Badan nampak berisi sikit (tp tak gemuk, okay) and muka pun sedikit tembam. Masa dgr komen diorg, aku jadi pelik sbb aku lagi suka muka aku sblm pregnant.

Now, dah terbalik. Kan bagus kalau muka aku mcm time pregnant dulu. Skrg, nampak cengkung semacam je. Mcm lesu, tak bermaya, tak cukup makan.. hehehe..

Orang sekeliling byk bagi nasihat agar aku mkn byk sbb diorg kurang berkenan dgn aku yg lebih kecil berbanding sebelum pregnant. Even hubby pernah tanya kenapa aku makin bertulang ( instead of berisi).

Hmm, aku rasa aku dah gemuk je skrg nie. Korang tak perasan ke?

Walala... I need to do something.

Meanwhile, terpaksa la apply make up semula. Uhuks, aku tak suka kenakan make up sebenarnya sbb leceh ar. Nanti nak sembahyang, nak kena bersihkan semua bagai. Urghh, tak suka.

Kan bagus kalau ada org aku support pegi buat facial everyweek =)

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.