Thursday, December 18, 2008

Sudah sihat


Ye ye.. Batrisyia dah baik dr demam. Alhamdulillah. Balik dr taska, dia tak penat bermain. Tidur sekejap je. Pastu bgn balik. Hubby kata, Batrisyia betul-betul tidur nyenyak pukul 2 pagi. Ahaks, aku dah tak larat nak main dgn dia so pukul 11.30 aku dah masuk tidur. Tak larat weih melayan budak yg baru baik dr demam nie. Energy dia lain macam. Tak reti-reti nak tidur. Hehe.. takpe la, janji sihat.


Love this pic!

Batrisyia dgn play gym nye.


Tgh tidur kat car seat

Ingat tak aku ada cerita ttg Batrisyia yg tak suka kalau stroller dia berhenti bergerak? Huhu, perkara nie bkn hanya apply kat stroller je tp juga apply ketika dia berada dlm kereta dan juga ketika org dukung dia. Dia sgt suka pegi berjalan-jalan. Hubby kata dia jadi camtu sbb masa aku pregnant dulu, aku suka pegi jalan-jalan. So si kecil nie pun dah biasa bergerak. Kalau kereta berhenti kta traffic light utk jangka masa yg agak lama, Batrisyia mula tak tentu arah. Tapi bila kereta dah bergerak semula, dia diam balik. Mcm tu jugak kalau org dukung dia.

Rambut dia dah panjang mencacak skrg. Muka dah sedikit bulat tp belum tembam sgt. Peha dah ada 3-4 lapis. Tgn je belum berlapis lagi. Bila la nak jadi Ms. Michelin nie.

1 scribble(s):

sya_firwan said...

alhamdulillah..:)
kecik2 da pandai ye..hihhi :D

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.