Friday, December 05, 2008

Special wishes for all special couples

Hujan sedang turun mencurah-curah kat luar tu. Mata dah mula pedih mengadap monitor nie. Waaa.. sejuknya air-cond. Tido sedap nie!

Okay, this special entry is for the couples yg akan bertunang/bernikah bulan nie. Congrats to all of you!!

Kak Ecca and Danny
Esok my adik ipar akan bertunang dgn jejaka idamannya. She’s a single mother. Dah elok sgt la mulakan hubungan yg baru. Plus, dah lama dia kwn dgn boyfriend dia tu. Akhirnya terbuka hati dia nak jadikan lelaki tu bakal suaminya. Yer la, sekali terkena.. mesti la serik. Bertuah badan dpt anak teruna. Danny, welcome to the family.

Abang Rais and bakal tunang
Masih belum berkesempatan jumpa bakal tunang dia lagi. Diorg akan betunang pd minggu hadapan. Abang Rais is a single father with 3 sons. Bakal bertunang dgn anak dara yg menyewa rumah dia. Hehe, hubby sempat mengusik, “Sambil kutip duit sewa, sambil mengurat”. Hehe.. bertuah bakal tunang dia sbb dpt abang Rais yg pandai memasak, membasuh baju, menggosok baju etc..opps, takleh puji lebih-lebih. Hehehe.

Ezura and Rafiq
Lama bercinta eh? Seb baik sampai ke jinjang pelamin. Alhamdulillah. Mereka akan berkahwin pd minggu hadapan. Insya Allah aku akan ke sana memeriahkan majlis.

Zidni and Intan
Cinta monyet yg berakhir di jinjang pelamin. Ekekek.. tak sia-sia Zid anta surat masa zaman sekolah dulu eh? Congrats!!

Ma-g and Izudin
Ni kes mcm aku kot. Kenal dan bercinta sekejap. Then, terus decide nak bertunang. Jgn tunggu lama-lama. Cepat-cepat la kahwin. (Bila la lagi 2 org budak Seremban nak kahwin eh?)

Sekejap je dah hujung tahun. Tahun depan dah 27 tahun. Uishh, muda lagi tu. Ahaks!

3 scribble(s):

Intan Saleh said...

thanks for the wish, liza. just a lil correction.. bukan cinta monyet. tak bercinta pun zaman skola dulu. and hal surat tu isnt really something pleasant to remember by.

i hope zidni dah pos ur invitation. =)

weed said...

weh..doakan aku juga dapat mencari dan bertemu chenta yer..heheh..

Liz said...

Weed> aMINNNNNN... hehehe..

Intan> yeah, tau la korang tak bercinta time sek. tp dpt surat time masih bersekolah, hehehe.. tu dah mcm admirer tu.. ekekek...

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.