Monday, November 24, 2008

Jaundice part 4

12 Oktober 2008.

Aku dgn hubby bawa Batrisyia ke Chinese Maternity Hospital. Jaundice nye naik ke tahap 272. Terpaksa la admit dia ke hospital besar. Kali nie, aku berjaya kawal perasaan sbb hubby ada dgn aku.

Kebetulan, masa admit tu, dah sampai masa Batrisyia utk minum susu. Nurse minta aku breastfeed Batrisyia dulu. Alhamdulillah, Batrisyia tak reject utk di breastfeed. Sukar nak gambarkan perasaan bila tgk dia berjaya minum susu ibu straight dr badan sendiri sampai kenyang. Mmg kalau boleh, taknak dia berenti minum. Dlm hati, mmg bersyukur sgt-sgt.

Aku tak lama kat ward sbb hubby tak tahan nak berada lama kat sana. Dia tak boleh tgk anak dia kat sana. Dia rasa nak menangis.

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.