Monday, November 24, 2008

Cik adik manis

















6 scribble(s):

sya_firwan said...

wah..comelnye humaira..:)
tahniah liz..semoga humaira membesar sbg wanita solehah..selamat menimang cahaya mata..

heppi breastfeeding..all the best ya..:)

luna said...

Anak umi & papa,
Membesar dengan sihat ye...
umi mudah risau..
sebab umi saaaaaaaayang sangat pada baby :)

ezian said...

Liz, conratssss!!! tomei baby nko....jgn peduli apa org ckp tau....keep on bf ur baby. Thats the best thing a mother can give to their children tau.....aku sokong nko!!!

-ezian-

Liz said...

thanks girls!

bile jd camni, mmg sgt memerlukan support dr mothers yg bf baby diorg. yer la. nak berjaya, kena bercampur dgn org yg berjaya. bkn dgn org yg gagal atau tak mencuba langsung.

maisyae said...

Congrats..mata die ala2 Dina..ke sume baby kecil mata sama?? :)...
Selamat BF...rase boleh buat,buat ajer....teknik jage baby nih ikut kesesuaian die dan masa kita..janji die membesar dgn sihat....jgn mkn jamu bukan2 dah,nanti effect kat susu,nanti teruk dpt jaundice...

Liz said...

thanks maisya.

bab mata baby tu, tak sure lak aku. tp tak kot sbb anak buah aku, ada sorang tu, lahir je mata dah besar. hikhik

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.