Thursday, September 18, 2008

Time is ticking

Timbang masa check up semalam, berat aku menurun ke 58.2kg.Turun 2kg. Ingatkan naik. Terbalik pulak.

Skrg dah masuk minggu ke-36. Lepas check up semalam, doctor cakap, "Ni bila-bila masa je awak akan bersalin sbb kepala baby dah kat bwh sgt. Saya dah tak dpt rasa kepala dia". Kalau dia ckp masa minggu ke-37, aku tak kesah sbb minggu ke-37 hingga minggu ke-40 tu, mmg org kata apa.. "tunggu masa je nak bersalin". Aku baru minggu ke-36. Hopefully, sempat la beraya.

Balik dr klinik, aku bgtau hubby ttg hal nie. Muka dia panik! Haha.. takde la panik tp dia dah mula risau sampai tak bg aku berjalan jauh. Sbb aku nak bersalin kat KL, dia sampai cadangkan agar aku tak balik Seremban. Hehehe.. Mane boleh tak balik. Lagipun, aku rasa, kalau aku bersalin awal pun.. awal 2 minggu je kot.

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.