Tuesday, September 16, 2008

Andai ku pergi..

Entah kenapa, badan rasa lemah sgt sejak semalam. Selera makan pun kurang. Rasa nak masuk tidur awal je. Lenguh kaki tak payah nak cakap la. Semalam lama hubby urutkan kaki. Tahan je la sakit. Hubby ckp, byk angin kat kaki kanan. Mmg betul pun sbb semalam, kaki kanan terasa kebas je.

27 hari je la. Percaya atau tidak, kitorang tak habis buat preparation lagi. Selamba je. Mcm la 27 hari tu lama lagi kan? Kalau nak bersalin awal 2 minggu, camne? Masa tu baru nak kelam kabut. Beg and brg2 utk dibawa ke hospital pun tak dikemas lagi. Hehehe.. bile la nak kemas nie?!!

Perut sgt bulat tp tak besar! Ramai kata, maybe dpt anak perempuan sbb perut bulat. Boleh nampak kedudukan perut dah turun sikit. Erm, mcm tak lama lagi je nie. Harap-harap sempat la beraya.

Hubby nampak rileks je. Tapi bila aku mula jadi emosional (contohnya minta maaf kat dia sebelum tidur.. pesan kat dia suruh jaga baby baik-baik kalau apa-apa jadi kat aku.. etc), dia pun mula emosional. Ekekeke.. Berair mata la sekejap. Mmg dah jadi amalan minta maaf kat dia sebelum tidur tp bila aku mula selit ayat 'jaga baby bila aku takde', tu yg dia marah tu. Hmm, kita tak tau apa akan jadi. Apa salahnya beringat.

Harap-harap semuanya dipermudah Tuhan.

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.