Thursday, January 18, 2007

It's funny when..

Aku masih ingat, dia beri cadangan agar kami cuba dapatkan anak selepas setahun berkahwin. Aku pulak, kalau boleh nak dpt anak secepat mungkin. Masa tu diam je la bile dia ckp camtu. Nak protes tp aku fikir, "Biar la dulu.. lepas kahwin nanti, mesti dia ubah fikiran".

I was right! Hehehe.. Now, dia lak yg terlalu excited ttg hal nie.

Bila letih sikit je, dia akan ckp.. "Abang tgk Aliza asyik letih je skrg. Tu tanda tu".

Bila aku asyik ajak pegi check samada kedai Kepak Ayam Madu kat Pudu tu buka atau tak (sbb manjang tutup je, x dpt aku mkn), dia mula la senyum and ckp, "Beriye sgt nak mkn kepak tu nape? Ngidam eh?".

Bila aku mkn laksa kedah and dia mkn rojak buah, dia bg aku mkn mangga, "Makan la. Anak abg nak mkn mangga tu".

Urghh, see... over-excited pulak cik abang nie. Itu aku belum pregnant lagi. Kalau betul-betul pregnant nanti, camne la dia nye perangai pulak. Kelakar tau bila dia buat perangai camtu.

Hubby, I love you so much!

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.