Thursday, January 25, 2007

3 more positive signs

Ok.. so I got another signs.

-Fullness and bloating.
-Breast fullness or tenderness.
-AND no menstrual period.

But tu tak bermaksud aku pregnant kan? Kdg-kdg my period mmg lambat. Paling lama pun, lewat 5 hari. Today baru lewat 4 hari. Kena tunggu sampai Sabtu la. Kalau tak jugak datang, boleh jumpa doctor next week.

Some of you might think, "Kenapa tak check guna pregnancy test je?" You see, PT elok digunakan seawal 10 hari lps missed period. Boleh la cuba awal-awal tp keberkesanannya tidak dijamin. So why waste your money and buat otak separuh giler bile tgk ada one red line je kan? Hehe..

Aku tak la desperate nak getting pregnant tp kalau dpt cepat, lagi bagus. Now rasa berdebar je nak tunggu samada aku period ke tak.

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.